LV CRYL is een kleurenmengsysteem van UHS acrylverf. Het voldoet aan de vereisten van de VOC en is bedoeld voor de renovatie van bedrijfsvoertuigen, van vrachtwagens en bussen tot speciale voertuigen.
Het biedt de mogelijkheid om meerkleurige coatings op verschillende substraten (inclusief staal, aluminium) te maken. Het systeem bevat een minimale hoeveelheid toners, met behoud van een zeer breed kleurenbereik.

Vanwege het hoge gehalte aan vaste deeltjes wordt LV CRYL-lak gekenmerkt door een hoog dekkend vermogen en een perfecte kleurdiepte.

Het systeem bevat veel verbeteringen in het bereik van applicatietoevoegingen (bijv. Het vertragen van uithardende hars om de droogtijd aan te passen voor schilderen op grote oppervlakken).

Plaats:

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.